lumisoft.fi

voi vittu minkä värinen hevonen

Voi vittu minkä värinen hevonen - ApacheFoorumi - Etusivu

<mikez>" 17.10.08 15:53 RuttoHummeri Ei sen puolee, jos kysymyksenä olis "minkä värinen on Aleksin valkoinen hevonen?" ja oljenkorsista käytettäisiin avuksi yleisöä, niin ei varmasti tule "valkoinen" -vaihtoehdolle 100%" todennäköisesti vaihtoehto ruske

Hevonen - Riemurasia

voi vittu minkä värinen hevonenJuu ja lukiessani tuon viimeisen lauseen "Voi vittu minkä värinen hevonen" repesin ja naureskelin täällä yksinäni, että no voihan vittu minkä värinen hevonen.

Koirat.com - Random gallupketju 2

Contextual translation of "voi vittu" into English. Human translations with examples: cunt, fuck!, cunts, cheers, butter, fuck you, virastot, fuck you!, do not fuck.

Sipilä ja hömötiainen | Puheenvuoro

Siinä oli eri merkkisiä, eri värisiä, kokoisia ja mallisia satuloita. Mulle oli kyllä ihan sama minkä värinen se satula on, kunhan se nyt istuu niin ettei hirveesti purista ja heilu siellä selässä.

Kuolemattomia sanontoja | sivu 2 | Pakkotoisto.com

minkä värinen puhelimesi on? musta oletko osallistunut puhelimellasi chattiin, bb/idols-äänestykseen tms? joo joskus chattii kaverin kaa lol SUHTEISTA: seurusteletko, oletko sinkku vai jotain siltä väliltä? single mikä on tärkeintä seurustelusuhteessa? jos vaikka tulis toimeen toisen kans nii aika jees

Jukka Mäntyharju | Facebook

voi vittu minkä värinen hevonenKaikenmaailman vitun wannabekovasalihemmot haluaa saada jotain hyväksyntää/olla kaveria kyselemällä jotain ihan vitun tyhjänpäiväisiä kysymyksiä tyyliin minkä värinen oli napoleonin valkoinen hevonen, pesitkö tänään hiuksesi, mitä söit 15.6.2010 aamupalaksi Voi vittu että on sitten palikkaa porukkaa palsta tulvillaan.

Ponin värjääminen? - Hevoset ja ponit - Suomi24 Keskustelut

voi vittu minkä värinen hevonen"Voi vittu minkä värinen hevonen!" Tuo lause on soinut päässäni koko päivän. Tuo lause, jonka sain kuulla lukemattomat kerrat. Tuo lause ja halveksiva katse, tupakan savun puhallus ja natsan kiukkuinen tumppaaminen tuhkakuppiin. Lause oli osoitettu minulle tai jollekulle toiselle, mutta aina samalla äänenpainolla.

Kuolemattomia sanontoja | Page 2 | Pakkotoisto.com

voi vittu minkä värinen hevonenYouTube Premium Loading Get YouTube without the ads. Skip trial 1 month free. Find out why Close. Täällä sitä mennään ja voi vittu. BehindTheTrashCan. Loading Unsubscribe from

VAIHTOEHTOISET TALLIRATKAISUT JA ULKOKATOKSET

Voi vittu kakru eks tajuu et se on hasbron tekemä sarja nimeltä my little pony.Ja ei ne ponit oo värjättyi vaan se on piirretty!Tän takii kakruille ei saisi näyttää tollasii sarjoi kun my little pony.

Kirje äidille ja isälle - Ei oo riemulla rajaa, kun on

voi vittu minkä värinen hevonenVITTU SÄ OOT YLITTÄNY SUN VALTUUTES! :D * Risto Aaltonen - Edvin Hopea * Hannu-Pekka Björkman -- Jarkko Tienvieri * Janus Hanski - Nuorempi Lindeman * Kari H

Voi vittu in English with contextual examples - MyMemory

voi vittu minkä värinen hevonen"Voi vittu minkä värinen hevonen! JA MINUN PIHASSA!" - Arto Ala-Luusua "Rakkaus on kuin vetelä pasta; sitä ei voi estää tulemasta. sanoo sananlasku Sisilialainen ja syyllinen on useinmiten nainen "

Valmet; käyttöpeli?: Varusteurheiluako tämä onkin???

voi vittu minkä värinen hevonenContextual translation of "voi vittu" into English. Human translations with examples: cunt, fuck!, cunts, cheers, butter, fuck you, virastot, fuck you!, do not fuck.

teen pornoa
julia chiodo tissit
hidden gay massage tube
roflon tissit
gay pic