lumisoft.fi

voi jeesuksen vittu

Voi jeesuksen äidin vittu! • rouzna • IRC-Galleria

Vittu mulla on tuuria niiku hannu hanhella. Venäläinen katuhuora ilmestyy mun pokemonlurelle… 100.00 %: Vittu Speechless singer …, vaikken vittu omista vittuu. Vittu mua vittu vituttaa, joka vitun päivä vittu, ku mull vittu eioo vittu mitään vittua, jota vittu panisin vittu.

Steam Community :: VirtuesTheLight

Kävin katsastamassa Punton iisalmessa ja eteeni tullut aura-auto melkein aurallaan törmäsi minuun.

voi jeesuksen vittu

Ainiin, mutta se nainenhan oli neitsyt. >:Liity ilmaiseksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Vituttaa: Ei jeesuksen vittu ku voi väsyttää ihmis

voi jeesuksen vittuKuten itsekin totesit, asialla ei ole oikeudellistä merkitystä. Laki ei tunne jumalanpilkkaa vaan uskonrauhan rikkomisen eikä siinä ole kyse yksityisen ihmisen sadattelusta. Raamatun mukaan Jeesuksen pilkka on synti, jonka saa anteeksi, kuten kaikki muutkin synnit. Olennaista asiassa on kuitenkin tarkoitus eikä yksittäiset sanavalinnat.

LyricsFI.com - Finnish song lyrics

voi jeesuksen vittuPussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

NO VOI VITTU - YouTube

Vituttaako? Kerro se koko maailmalle. Vittu. Mikäkö vituttaa? Ei jeesuksen vittu ku voi väsyttää ihmistä näi jumalattoman paljo.

vittu perkele kristuksen vittu

voi jeesuksen vittuJoskus kuulee huudahdettavan "Voi Jeesuksen #ittu!", jossa "#ittu" viittaa naisen sukuelimen alatyyliseen synonyymiin. Jeesustahan pidetään kuitenkin yleisellä tasolla miehenä. Olisiko Jeesus ollut sittenkin transihiminen, vai mistä kyseinen lausahdus on mahdollisesti saanut alkunsa?

Voi jeesuksen kristuksen vittu! - Huuhaa - Suomi24 Keskustelut

voi jeesuksen vittu että huimaa. jos menen selälleni makaamaan niin voi helvetti että päässä pyörii väsyttää niin paljon mutta en voi nukkua kun tuntuu

Voi vittu - YouTube

voi jeesuksen vittuContextual translation of "voi vittu" into English. Human translations with examples: cunt, fuck!, cunts, cheers, butter, fuck you, virastot, fuck you!, do not fuck.

seksiä kasarmilla
skin tags by vulva
tissit paljaat
tädin karvaton pillu
mikä vittu teitä ylilautalaisia vaivaa