lumisoft.fi

vittu maanantai

Vittu Maanantai - Image Results

vittu toi on huippu!!! mutta mÄÄ sanon ettÄ jos painasin menee tolla tohon lÄhi siwaan ostaan mÖlÖÖ niin vittu mummot lÄhtis karkuu lujempaa ku tiÄksÄÄ usain bolt ja luulen ettÄ kassatÄti painais jotai hÄlyytys-nappia tai soittas poliisille ja lÄhtisin kaupasta kÄsiraudoissa taivittu jotai,, mikÄs kÄsimerkki toio,,???

maanantai sessarit 2 Ahti LYRICS

Vittu ku vituttaa ku maanantai vittu jes, koulu on aivan syvältä helvetisti ja ne saatanan inisisiät jotka valittaa iha pikku asioista niinku vittu.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Maanantai kahvikuppi. Kotimainen Voi vitun vitun vittu- kahvimuki. Konepesunkestävä. Vetoisuus noin 3 dl.

#vittu - Instagram photos and videos

Maanantai! Pääfoorumi - Haista paska. HaistaPaska.com - Keskustelualue. Foorumi paskanpuhujille ja muille idiooteille > Haista Paska foorumi > Pääfoorumi - Haista paska

Finnish profanity - Wikipedia

vittu maanantai

maanantai sessarit 2 Ahti. ja sun skillit on mulle nii olematont. mä Räppään nopee ja vittu sormet vispaa, niiku ekal vaihteel alamäessä konkelissa, tai ku

Vittu tänää on maanantai - YouTube

Joku oli paikallisen pankkiautomaattin päätäny sitten hakata kirveellä. Keskellä päivää, ruuhka-aikaan. Arvon herrasmies ei kuulemma ollut saanut sieltä rahojaan, niin seuraava järki teko oli hakata koko automaatti kirveellä. Samalla huuten: “Jos en mä saa, ni sit ei saa vittu kukaan!” Mites teidän maanantai?

maanantai | Tumblr

heippa taas kaikki! eli nyt olis taas maanantai ja uusi viikko jälleen edessä :) tällä viikolla tapahtuu kaikkea jännää itselleni, aion nimittäin jatkaa hengittämistä ja sitten myös käyn kaupassa!!! myös tuotepostaus on tulossa, ollaan nimittäin saatu taas uusia lahjoja kaikilta ihanilta ketjuilta! niistä lisää ehkä jo tänään tai sitten viikon aikana.

Maanantai|Kahvikuppi tai termosmuki ⋆ Vittu mita paskaa

Maanantai-aamu tuntuu heti paljon kauniimmalta kun ei laita kaikkia valoja samantien päälle. Pienen hetken ajatus käy jo lähestyvässä joulussa. Mitäs sitten..ketähän tänään tulee hoitoon..moneenkos noi omat nyt meneekään. Ihanaa että lasten syysloma loppui ja alkaa koulu, ilkimys-äiti ajattelee.

Vituttaa: Vittu ku vituttaa ku maanantai vittu jes

Jyri STP on dinoauru. Lamar Jackson and the Ravens gave the Patriots a 'wake up call' — Shannon Sharpe | NFL | UNDISPUTED - Duration: 12:16. Skip and Shannon: UNDISPUTED Recommended for you. New

VITUN VITUN MAANANTAI,,,, | Seopetriii Vittu Nygård Weblog

Pussy or cunt in finnish. Used as fuck in english. Pronounced as vyt-tu.

keskiviikko vittu - pirkanmaanlehtipaino.fi

vittu maanantai

Finnish swearwords – a list of profanities you shouldn’t know Posted in Curiosities , Finnish language Last week we had the day of the Finnish culture and Kalevala, and in a month or so (9th of April) there will be the day of the Finnish language.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vittu mitä paskaa. just sitä Arkista paskaa ® Uutuuksia! Pallivaha gift box|setti 14,90 Maanantai|Kahvikuppi tai termosmuki 12,90

was sokrates gay
treffit herttoniemi
parhaat seksi nuket
gay hairy bear bulge pictures
penis turned into a vagina