lumisoft.fi

vittu mä mikään leipuri oo

Vitsi sivu - www.students.tut.fi

vittu mä mikään leipuri ooSe korjas ne ja kysyi, että paistatko pullaa ja tarjoat kahvia ja pullaa vai annatko pillua. No mä vastasin, et vittu mä mikään leipuri oo. Leivonnaisia, 12.08.2009.

Mä en oo mikään vitun Jafar - YouTube

Kuulemma mun Bimmeri on vaan joku säälittävä E36 paska enkä mä oikeesti tuu saamaan pesää sillä että mä omistan Bemarin. Kylhän ny kaikki tsiksit tietää et Bemari on se "THE" urheiluauto jolla mä saan nii vi**sti pesää. Mä haluisin sanoo sille että menee vi**u itteesä ja ajattelee vähä mitä sanoo mun Bemmist!"

BLONDIT RAKENNUSTYÖMAALLA | Keskustelu | Kaksplus

Käyttäjän bad_girl_89 kuva IRC-Galleriassa. Liity ilmaiseksi. Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

suomi-venäjä

Kuulemma mun Bimmeri on vaan joku säälittävä E36 paska enkä oikeesti tuu saamaan pesää sillä että omistan Bemarin. Kylhän ny kaikki tsiksit tietää et Bemari on se "THE" urheiluauto jolla saan nii vi**sti pesää. haluisin sanoo sille että menee vi**u itteesä ja ajattelee vähä mitä sanoo mun Bemmist!"

Vitsi sivu - www.students.tut.fi

vittu mä mikään leipuri ooSuomi - Venäjä U20 Finaali [4-3 ja.] + Palkintojenjako Esimerkit. Katso sanakirjasta miten ”hattu” sanotaan ruotsiksi. Ostin eilen uuden suomi–ranska-sanakirjan antikvariaatista.

Vitsit -topic. Kirjoittaakaa vitsit tänne! - Page 13 - ffp

vittu mä mikään leipuri oo- Niin, mutta en oo mikään puuseppä. Mies lähti sitten viikoksi matkalle ja sieltä palattuaan oli vessan lamppu kunnossa, hana ei vuotanut ja naulakko oli korjattu. - Juu täällä kävi seemmoinen korjausmies, sanoi vaimo. No tuliko kalliiksi, kysyi mies. No se mies sanoi että pillua tai pullaa, enkä oo mikään leipuri.

Vitsi, vitsi . | sivu 4 | Keskustelu | Anna

"Vittu mä mikään sähkömies oo" vastasi mies ja rojahti sohvalle. Seuraavana päivänä vaimo sanoi miehelle piha-aidan repsottavan, pitäis korjata. "Vittu mä mikään kirvesmies oo " vastasi mies ja rojahti sohvalle. No, seuraavana päivänä töistä tullessaan mies huomasi että aita oli korjattu ja pesukone toimi ja vaimo loikoili

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Vittu Mä Olen Tyhmä Tää biisi on alun perin bändiltä HOMONES ja treenis demo c-kassu oli vuodelta 1994. Homones ei koskaan tehnyt mitää "oikeaa" äänitettä ja HAKU PÄÄLLÄ katsoi

k-18 vitsit =) | sivu 9 | Keskustelu | Kaksplus

- No en jumalauta mikään sähkömies oo! mies tuhahti Meni toinen viikko, eikä lamppua oltu vieläkään vaihdettu ja lisäksi keittiön hana oli ruvennut vuotamaan. Vaimo nyt jo hieman tuohtuneena asiasta muistutti miestään asiasta. - Niin toi lamppu edelleen ja sit lisäks vielä toi keittiön hana vuotaa, voitko tehdä asialle jotain?

Päihdepolitiikka | sivu 147 | Pakkotoisto.com

Toiveikkaita hetkiä Pullonhenki-videon kuvauksissa. Videolla tapaamme myös housuihin paskovan homosiilin, mitäköhän hän toivoo pullonhengeltä?

kouvola seksi
martina ja hengenpelastajat pillu
gay daddy dating
moms seksi
samu haber gay