lumisoft.fi

vittu kirosana

vittu viroksi - Sanakirja.org (suomi-viro)

– Suomessa on yleinen kirosana vittu, joka liittyy naisten sukupuolielimeen. Se on tullut Ruotsista muodossa fitta. Se on nuorison suosituin sana ja myös tällä hetkellä suomen inhotuin sana. Kun tällainen kilpailu järjestettiin taannoin, niin se oli ylivoimainen ykkönen. Sitä inhottiin eniten, koska se on niin yleinen tänä päivänä.

Vittu Kirosana - Image Results

This is our good friend and fellow # Decliner, Jennifer Schmied-Zyontz.She is an awesome person and a fighter. She is a Lupus Warrior, but even the most fearsom e of Warriors need help from time to time.

Tiedätkö vittu-sanan juuret? | Kauneus & Terveys

Vittu on myöhempi tulokas. Vittu-sana vaikuttaisi Minna Hjortin mukaan yleistyneen osaksi suomalaista kirjallisuutta 1960-luvun edetessä. Sana esiintyy esimerkiksi Hannu Salaman Juhannustansseissa. Hjortin aineiston suomalaisen nykykirjallisuuden teoksissa vittu on suhteellisesti yleisin kirosana.

Suomen kielen kirosanat – Wikipedia

Wikipedia sanakirja selittää sanaa näin: "Vittu on vulgaari suomenkielinen kirosana, mutta kuvaa myös naisen emätintä. "Vittu" on varsinkin nuorison alatyylisen kielenkäytön ehkä stereotyyppisin ilmentymä, mikä on ironista, sillä sana on varsin vanhaa perua.

vittu – Wikisanakirja

Kirosana (tai ylätyylisesti voimasana) on HELVETIN moniulotteinen kielellinen ilmiö, jota ei ole tarkoitettu typerien tai vajaaälyisten ihmisten käytettäväksi. Ehdotammekin, että VITTU jatkat, mikäli olet SAATANAN HOMORUNKKARI, henkisesti vakaa ja mieleltäsi kypsä.

Kirosana.com

Kirosana - swearword perkele suomitumblr life hacks suomipaskaa toine hyvä on saatana ja suomipaskaa saatana oikeestaa mikä tahansa kirosana toimii vittu paska

Kirosana – Hikipedia

vittu (alatyyliä) vahva kirosana Voi vittu! Vittu että sä oot tyhmä! Vittu mikä talo! – Onpahan hieno talo!/ Voi ei mikä talo! (korostava ilmaisu) Vittu mä mitään ole varastanut! – En minä ole mitään varastanut! (käyttö eräänlaisena kieltosanana aggressiivissa) Ääntäminen

Mistä sana "vittu" tulee? Miten siitä on tullut kirosana

This is our good friend and fellow # Decliner, Jennifer Schmied-Zyontz.She is an awesome person and a fighter. She is a Lupus Warrior, but even the most fearsom e of Warriors need help from time to time.

Vittu, sen väki ja vähän kirkostakin – Pohjoismaisen

vittu kirosana

vittu tuntematon 2.1.2013. vittu ei ole kirosana. Vittu on voimasana joka tarkoittaa naisen pimppaa. Nykyään vittu tarkoittaa monta asiaa esim. Vitutus on sitä kun totaalisesti ärsyttää. Vittu on myös tietyn lainen puhe tyyli. Esim. Vittu kun vituttaa niin vitusti!!! Vittu lennä vittuun!vitut

seksiä syötteellä
kimppa pillu
nussia vanhaa naista
seksiä rekassa
seksiä olohuoneessa