lumisoft.fi

seksi takaa päin

Yhdyntäasennot | Terve.fi

Ratsatus takaapäin kyllä teki hyvää.Vaimo ei halua toista kertaa miksi.Kerroin että aina miest panettaa.Voit antaa vieraalekin.En pane pahakeni jos vieras panee sinua.En luvanut jatkaa samalla mitä edeliskertaa koimme,vaimo kyljelään.Minä pnen takaa päin vaimo kääntää persetään niin että muna tyontyy väkisin ulos.Olemme 20v

Seksiä takaapäin? - Näin tuot suosikkiasentoon uutta kipinää

seksi takaa päin

Vierailija: "Kuulemma siksi koska siinä ei olla tarpeeksi lähekkäin. Mies suosii asentoja joissa ollaan tosi lähekkäin. Itse haluaisin takaa päin joskus mutta en viitsi edes pyytää enää.

irstain pano | Keskustelu | Anna

seksi takaa päin

takaa päin nainti Takaa päin tapahtuva seksi/yhdyntä mahdollistaa syvän penetraation, joten on syytä varoa, ettei tuota toiselle kipua. Takaa asennot sopivat hyvin esim. raskaana oleville, koska silloin vatsaan ei kohdistu painoa.

Seksi Takaa Päin - Image Results

Tube Seksi videot: 'Beibi' - 16571 pisin videot. Beibi, Venäläinen, Blondi, Masturbaatio, Sormettaminen, Soolo, Web-kamera Ilmaista Pornoa

Miksi takaa? | Keskustelu | Anna

Takaa päin tapahtuva seksi/yhdyntä mahdollistaa syvän penetraation, joten on syytä varoa, ettei tuota toiselle kipua. Takaa asennot sopivat hyvin esim. raskaana oleville, koska silloin vatsaan ei kohdistu painoa. Tässä asennossa kumppanit ovat vierekkäin kyljellään joko kasvotusten tai selkä vatsaan päin.

Pisin Beibi Tube Seksi videot / atube.sex fi

Silmät kii takaa kirjoitti: Kun olen vielä nuori ja halukas, pidän silmät kii ja annan viidenkin vanhemman miehen pitää kippakivaa takaasaan ja nautin mitä saan. Kyllä vanhanakin saa takaa nuoreja poikija välillä montakin kun kehtaa antaa ryhmälle mitkä haluu vaan seksiä takaapäin vanhemmaltakin.

Nuori ja vanha Tube Seksi videot / atube.sex fi

kivaa on nussia takaa päin pääsee syvemmälle. Kuulostaa ihan Pillu-Olavin jutulta mutta ei haittaa sieltä sitä asiantuntemusta löytyykin.

takaa päin - Asennot - Suomi24 Keskustelut

seksi takaa päin

On siinä mukavampi kattella isoa persettä kun kulli uppoaa vittuun kuin telkkaria. Ottaa myös mukavasti terskan alapintaan. Vaimokin valittaa himosta. Et kattele sinä vaan telkkaria. Minä mieluummin panen takaa ja kattelen naisen pystyssä olevaa persettä kullin ympärillä

irstain pano | Keskustelu | Anna

Mulla just endo aiheutti kipua kun mies tuli takaa. Nyt laparoskopiasta aikaa reilu vuosi ja seksi on täysin kivutonta ollut sen jälkeen. Multa poistettiin aika reilusti endopesäkkeitä. Raskaaksikin tulin pari kuukautta skopian jälkeen, sitä ennen oli yritetty tuloksetta 2 vuotta. Ja ei se endo aina ultralla näy.

seksi takaapäin - Seksi - Suomi24 Keskustelut

seksi takaa päin

Vierailija: "Mies ehdottaa tuota aika usein, mutta mulle ei tule siinä mitään tuntumaa. Ehkä ei aina tarvii tullakaan tai sitten en vaan osaa jotain. Tarvitsen orgasmiin sitä, että yhdynnän aikana klitorikseenkin tulee jotain painetta ja takaa päin ei todellakaan sitä tule.

free gay fuck
kissa seksi asento
minkälaista on olla lesbo
no voi vittu
seksi väestöliitto