lumisoft.fi

puhun pillu suussa tanskaa

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Oon kieli miehii, puhun pillu suussa Tanskaa. Puhun vielä Norjaa wc-ankan kanssa. Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo. Lisää lisää löylyy sanoo Kaukonen Timo. Tänään voitetaan

Märkää paroles par Petri Nygard - lyrics et parole de chanson

Ho-ho-horjun hulluna baarissa tuopin kanssa. Löin ehkä pääni, Petri tanssii tähtien kanssa. Emmää ymmärrä, kun starat shampanjaa kiskoo. Ja kun Suomen rikkain räppäri on Ristoo. Kännissä lipsuu, joo eilen luisti. Krapulassa mul on tosi valikoiva muisti. Oon kieli miehii, puhun pillu suussa Tanskaa. Puhun vielä Norjaa wc-ankan kanssa.

Märkää - Petri Nygård | Shazam

puhun pillu suussa tanskaaHanat auki lasit täytee rai rai rai, paita pois housut alas ,nai nai nai, heilutan kusipäille bye bye bye. Anna sitä märkää, tänne sitä märkää! Anna mulle piparia, viinaa hei.. jes pum pum Petri puhuu Thaimaaksi, jos nain vesisängyssä tuun merisairaaksi oon kieli miehii puhun pillu suussa tanskaa..

Speak French between your legs - riemurasia.net

puhun pillu suussa tanskaaOon kielimiehii, puhun pillu suussa Tanskaa. Puhun vielä Norjaa wc-ankan kanssa. Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo. Lisää, lisää löylyy sanoo Kaukonen Timo. Tänään voitetaan, scorataan maalii niin. Millaset kuosit ? No Charlie Sheen. molo molje(?) sun huulilla tähän pitäs tarttuu. Se syylä siinä joo no, ei sen kai

PETRI NYGÅRD MÄRKÄÄ!! LYRICS - YouTube

Oon kieli miehii, puhun pillu suussa Tanskaa. Puhun vielä Norjaa wc-ankan kanssa. Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo. Lisää lisää löylyy sanoo Kaukonen Timo.

Petri Nygard - Märkää Lyrics | Musixmatch

puhun pillu suussa tanskaaOon kielimiehii, puhun pillu suussa tanskaa. Puhun vielä norjaa wc-ankan kanssa. Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo. Lisää lisää löylyy sanoo Kaukonen Timo. Tänään voitetaan, skorataan maalii niin. Millaset kuosit? No Charlie Sheen. Mun molo sun huulilla tähän pitäs tarttuu. Se syylä siinä joo no ei sen kai pitäis tarttuu.

Märkää (lisämerkit) - Ikävä - Suomi24 Keskustelut

puhun pillu suussa tanskaa, olen kielimiehiä :D. Hassu mies on. Petri on ihan parasta ! 3 Hän haluu viiniä, hän haluu pilluu nussia haluu koko yön.

Markaa chords with lyrics by Petri Nygard - Easy chords and

puhun pillu suussa tanskaaAm C G Oon kieli miehii, puhun pillu suussa Tanskaa. Dm F Puhun vielä Norjaa wc-ankan kanssa. Am C G Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo. Am C G Lisää lisää löylyy sanoo Kaukonen Timo. Am C G Tänään voitetaan, skorataan maalii niin. Dm F Millaset kuosit? No Charlien Sheen. Am C G Mun molo sun huulilla tähän pitäs tarttuu.

Petri Nygard - Markaa Chords & Tabs

puhun pillu suussa tanskaaAm C G Oon kieli miehii, puhun pillu suussa Tanskaa. Dm F Puhun vielä Norjaa wc-ankan kanssa. Am C G Vedän aina täysillä ei taukoo se on himoo.

Pyrkiny vähentää - hyvii safkoi ja hyvii kyttii: Biisi

Kommentointiin liittyvät säännöt. Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään. Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.

Petri Nygård - Märkää - YouTube

Lyrics to 'Märkää' by Petri Nygård. Märkää! / Mä-mä-mä-mä-märkää. / Petrii / Märkää! / Mä-mä-mä-mä-märkää. / Nygård tiin! / Märkää! / Mä

tissit paljaina
lesbian pissing face
hd pornoa
hevosen kyrpä pillussani
livechat seksitreffit