lumisoft.fi

mikä on klitoris

12 faktaa klitoriksesta | tieku.fi

Suurin osa emättimestä on melko tunnotonta.Kaikkein tuntoherkin alue emättimessä on ulkosuun seutu eli häpyhuulet ja klitoris. Emättimeen voidaan asettaa kuukautisten aikaan tamponi tai kuukuppi eikä ne tunnu emättimessä juuri ollenkaan oikein asetettuna. Emättimen seinämät ovat ryppyisiä ja erittäin joustavia.

Iso klitoris - Plastiikkakirurgia - Suomi24 Keskustelut

Aikuisten klitoris yleensä turpoaa seksuaalisen jännityksen tai kiihottumisen vuoksi. Aistimuksen aikana enemmän verta virtaa sukuelimiin, ja klitoris voi täyttyä ja näyttää suuremmalta. Vastaava prosessi tapahtuu peniksen sisällä. Veren virtaus palaa normaalisti orgasmin jälkeen ja klitoris palaa normaalikokoonsa.

Mikä on klitoris? | Keskustelu | Anna

Orgasmi on suuri nautinnon tunne, jonka voi saada seksissä. Sen voi kokea niin itsetyydytyksessä kuin seksissä toisen kanssa. Kiihottuessa hengitys, sydämen syke sekä verenkierto kiihtyvät

Mikä on emätin? | Hyväkysymys.fi

Lähinnä tosiaan tarkoitin sitä näkyvää osaa. Ei ilmeisesti monellakaan ole käsitystä siitä mikä klitoris edes on. Googlettamalla selviää jos ei ole nähnyt ikinä livenä semmoista :) Yritin kyllä noita videoita katsoa mutta niistä ei kyllä alkuperäinen kysymykseni saa vastausta. Eli mittoja. Mikä on iso ja mikä on pieni.

Seksikolumni: Miehet, mikä siinä klitoriksen käsittelyssä on

Klitoris tuottaa naisille seksuaalista tyydytystä. Se on ainoa ihmiskehon osa, jolla ei ole muuta tehtävää kuin seksuaalisen mielihyvän tuottaminen. Klitoriksen näkyvä osa on kuin jäävuoren huippu: suurin osa on piilossa, ja klitoriksen kokonaispituus on miltei 8 senttiä. Se on siis

Mikä orgasmi on?! - YouTube

mikä on klitorisMikä osa pillusta on klitoris ja mikä emätin? No hyvänen aika teidän kanssanne! kerrotaan nyt poitsulle. Eli, Pyllyreijän ja pimpin välinen alue on väliliha.

Keskustelu - Mikä on klitoris? Mies kysyy.. | Aihe vapaa | Vauva

Vierailija: "Olen seurustellut pari vuotta tyttöystävän kanssa mutta en ole löytänyt hänen pinpistä klitorista.. Voiko joku selittää niin yksinkertaisesti kun mahdollista mikä ja missä se on.

Keskustelu - Klitoriksen koko | Seksi | Vauva

mikä on klitorisKuinka paljon tiedät klitorisista? Miksi se on niin usein peitelty mysteerissä? Lue tämä Spotlight, jos haluat lisätietoja naisen sukupuolielimestä.

Mikä aiheuttaa laajentuneen klitoriksen?

"Klitoris ei ole sitä varten, että voisit purkaa siihen paineitasi." Yhteys miehen pienen peniksen ja suuseksissä yliyrittämisen kanssa on omien tutkimusteni mukaan myös huomion arvoinen. Ihan kuin klitoriksen pahoinpitely antaisi anteeksi puuttuvat sentit.

Emätin – Wikipedia

Eräät kokevat voimakkaan punastumisen, joka johtuu ihon lisääntyneestä verenkierrosta. Orgasmin lähestyessä klitoris vetäytyy ja pienet häpyhuulet saavat tummemman sävyn. Veren virtaus vaginaan lisääntyy ja kohtu supistelee voimakkaasti. Naiselle orgasmin saaminen ei ole yhtä helppoa kuin miehille.

vittu juusto
lesbian massage porn
suvakki huora paita
seksiseuraa alajärvi
vagina sexy