lumisoft.fi

kun seksi sattuu

Maailman erikoisin fetissi? Ville nauttii, kun naiset

kun seksi sattuumeillä ihan sama ongelma, ollut aina, eikä synnytyskään asiaan auttanut.(eli se siitä löystymisteoriasta..) gyne sano mulle joskus et se voi johtua ihan vaan hyvin aroista limakalvoista. haluan seksiä mieheni kanssa, mutta alku sattuu aina ja sitten jos kestää kauemman aikaa niin alkaa taas sattua..:( haaveissa vaan orkkuja yhdynnässä..

Kun seksi sattuu - MTVuutiset.fi

mulla on ihan sama..olen harrastanu seksiä nyt 8 kertaa poikaysräväni kanssa ja se oikeestaan sattuu vieläkin..oon kans 17. oon sillon ihan rentoutunut ja mulla kans sattuu alavatsasta varsinkin seksin jälkeen..en tiedä sit..kai sitä vaan ollaan niin "tiukkoja"..

kun seksi sattuu.. - Keho - Suomi24 Keskustelut

kun seksi sattuuJa oli kuunkierron vaihe mikä tahansa, en nauti siitä, kun joku mahtimela hakkaa kohdunsuutani vasten. Tämä miesten pitäisi ymmärtää peniskomplekseissaan: liian iso muna ihan oikeasti tekee kipeää. Ja siitä syntyy vaan ikävä kierre, kun kipua pelätessään alkaa jännittää lantionpohjan lihaksia, jolloin sattuu vielä enemmän.

Keskustelu - Kun kakkaaminen sattuu :((( | Aihe vapaa | Vauva

Kestämätön kipu alapäässä ei liity vain yhdyntään, vaan se jatkuu jokapäiväiseen tekemiseen. Käveleminen sattuu ja jopa farkkujen kevyt kosketus saattaa olla liikaa. Tila tuntuu kuitenkin olevan henkisesti vielä rankempaa näille naisille, sillä selkeää selitystä ei tunnu löytyvän.

Mitä tehdä, jos seksi sattuu? Seksuaaliterapeutti neuvoo

Seksiä harrastetaan useimmiten sen vuoksi, että se tuntuu hyvältä. Seksi yksin, kumppanin tai kumppaneiden kanssa tuottaa mielihyvän tunnetta, laukaisee stressiä ja ainakin hetkellisesti rauhoittaa mieltä ja kehoa. Itsetyydytys on turvallinen ja hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja tuottaa seksuaalista mielihyvää itselle.

Keskustelu - Kun yhdyntä sattuu | Seksi | Vauva

Kipu on kokonaisvaltainen kokemus psyykkisesti ja fyysisesti. Yhdyntäkivuista voi kärsiä kuka vaan. Kipu vie helposti kaiken nautinnon pois seksistä ja voi aiheuttaa haasteita parisuhteeseen ja elämään voimakkastikin.

Sattuuko seksi? Mitä tehdä, kun seksi sattuu? - justwearit.fi

Sattuuks seksi ? Oon tyttö ja mua vähän pelottaa jos seksi sattuu. Se on kyl varmaan henkilöstä kiinni, et sattuuko vai ei. Mut jos sattuu niin miltä se tuntuu? Ja jos immenkalvo ei oo vie puhjennu tai venyny tai jtk. Niin miltä se sit tuntuu kun immenkalvo puhkee seksin aikana. Siitähän saattaa tulla vähäsen verta, mut sattuukse paljon?

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

kun seksi sattuuVierailija: "Kirveltää, sattuu, tuntuu että pökäleet ovat liian isoja ja kivikovia eikä mahdu ulos!Välillä tulee löysempää mutta alkupökäle sattuu ja kirveltää ja tuntuu, että peräreikä repeää.Pukamia taitaa olla, ne tulivat viimeisimmässä synnytyksessä vuosi sitten mutta ovat menneet sisälle.

Seksi sattuu | Keskustelu | Anna

Erilaiset synnytinelinten tulehdukset ovat yleinen syy siihen, kun seksi sattuu. Tulehduksia voi esiintyä ulkosynnyttimissä, kohdunkaulassa, emättimessä, kohdussa ja munatorvissa. Esimerkiksi hiivasieni, virtsatieinfektio, klamydia, endometrioosi, erilaiset kasvaimet ja herpes aiheuttavat yhdyntäkipuja.

kivat tissit kalenteri
dt seksi
suomi teini seksi
lesbian scat
oma seksi